Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

έχουμε εκτιμηθεί επίσης όπως «σύμβαση-τιμώντας και υπόσχεση-κρατώντας την επιχείρηση» και τη «προηγμένη επιχείρηση ασφάλειας παραγωγής» στην επαρχία Henan. Μετά από τα έτη σκληρής δουλειάς και καινοτομίας, όλα τα είδη εξοπλισμού εμπορικών σημάτων «mikim» έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, ο Καναδάς, το Περού, η Αυστραλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Νιγηρία, κ.λπ., που απολαμβάνει υψηλή φήμη στις ίδιες βιομηχανίες.

έχουμε την ισχυρές τεχνικές δύναμη και τις πρακτικές διαχείρισης. Όχι μόνο μια ομάδα ηγεσίας έχουμε συνθέσει των εμπειρογνωμόνων διοίκησης επιχειρήσεων, των μηχανικών επαγγελματικών σχεδιαστών και των μηχανικών, αλλά και έχουμε έναν μεγάλο αριθμό ομάδων υπαλλήλων και υπηρεσιών εξωτερικού εμπορίου με πολλά έτη εμπειρίας στη μηχανική βιομηχανία. Από την άποψη πελατών ′ s, μπορούμε να αναπτύξουμε και να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό που συναντά τα χαρακτηριστικά των τοπικών χρηστών. Συνεχώς να βελτιώσει τα επίπεδα εξυπηρέτησης, ακούοντας κατά τις απόψεις χρηστών ′, και συνεχίζεται στην παροχή των αναβαθμισμένων προϊόντων και οι λύσεις σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά είναι η αιώνια αποστολή μας.

Η δύναμη είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας, και η ακεραιότητα είναι το ίδρυμα της ανάπτυξης. Όχι μόνο έχουμε την πρώτης τάξεως ποιότητα, τελειοποιούμε την υπηρεσία, αλλά και έχουμε το σφαιρικό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και την τεχνολογία. Προσκαλούμε ειλικρινά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να έρθουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στην επιχείρηση ως φιλοξενουμένους, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για win-win.

Στοιχεία επικοινωνίας
Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Fiona

Τηλ.:: 86 19913726068

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)