Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Τα μηχανήματα Mikim έχουν στηριχτεί μια καλή και υψηλή φήμη στην οικοδόμηση του οικονομικώς πιό αποδοτικού εξοπλισμού μηχανημάτων στην Κίνα. mikim αναγνωρίζεται συνολικά ως εμπειρογνώμονας στην παροχή του κύριου σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της κατασκευής διαδικασίας βιομηχανίας σε ποικίλες μηχανές βιομηχανίας. Οποιου δήποτε απαιτείτε, η επαγγελματική ομάδα των mikim μας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις μηχανές σας για την αίτησή σας.

  Τα κύρια προϊόντα μας: Μηχανή σβόλων ζωοτροφών, μηχανή κοπτών φλοιού, μηχανή μπαλτάδων χλόης για την τροφή ζώων, πρέσα χορταριού & μηχανή περιτυλιγμάτων, μηχανή αναμικτών για την τροφή ζώων, μηχανή μύλων τροφών ζώων, μύλος ρυζιού, ορυζώνας/θεριστική μηχανή σίτου, και κ.λπ….
  Ο στόχος μας: Παρέχοντας τους πελάτες μας η καλύτερη λύση, η ποιότητα, η τιμή, και υπηρεσία μεταπωλήσεων.

   

  Από την αρχική έκθεση του εφικτού και δοκιμή, στην εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή, και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων, φέρνουμε το μεγάλο πάθος μας για την ποιότητα και την υπηρεσία σε όλα που. Ειλικρινά ελπίζει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με σας για να μεγιστοποιήσουμε τα αμοιβαία οφέλη όλων των κομμάτων σχετικών, και να διαβιβάσουμε στο όμορφο και brightful μέλλον από κοινού.

  Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Fiona

Τηλ.:: 86 19913726068

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)