Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα μηχανήματα Mikim έχουν στηριχτεί μια καλή και υψηλή φήμη στην οικοδόμηση του οικονομικώς πιό αποδοτικού εξοπλισμού μηχανημάτων στην Κίνα. mikim αναγνωρίζεται συνολικά ως εμπειρογνώμονας στην παροχή του κύριου σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της κατασκευής διαδικασίας βιομηχανίας σε ποικίλες μηχανές βιομηχανίας. Οποιου δήποτε απαιτείτε, η επαγγελματική ομάδα των mikim μας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις μηχανές σας για την αίτησή σας.

Τα κύρια προϊόντα μας: Μηχανή σβόλων ζωοτροφών, μηχανή κοπτών φλοιού, μηχανή μπαλτάδων χλόης για την τροφή ζώων, πρέσα χορταριού & μηχανή περιτυλιγμάτων, μηχανή αναμικτών για την τροφή ζώων, μηχανή μύλων τροφών ζώων, μύλος ρυζιού, ορυζώνας/θεριστική μηχανή σίτου, και κ.λπ….
Ο στόχος μας: Παρέχοντας τους πελάτες μας η καλύτερη λύση, η ποιότητα, η τιμή, και υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Co. τεχνικής της Κίνας Tianjin Mikim, ΕΠΕ σχεδιάγραμμα 0 επιχείρησης
έχουμε εκτιμηθεί επίσης όπως «σύμβαση-τιμώντας και υπόσχεση-κρατώντας την επιχείρηση» και τη «προηγμένη επιχείρηση ασφάλειας παραγωγής» στην επαρχία Henan. Μετά από τα έτη σκληρής δουλειάς και καινοτομίας, όλα τα είδη εξοπλισμού εμπορικών σημάτων «mikim» έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, ο Καναδάς, το Περού, η Αυστραλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Νιγηρία, κ.λπ., που απολαμβάνει υψηλή φήμη στις ίδιες βιομηχανίες.

έχουμε την ισχυρές τεχνικές δύναμη και τις πρακτικές διαχείρισης. Όχι μόνο μια ομάδα ηγεσίας έχουμε συνθέσει των εμπειρογνωμόνων διοίκησης επιχειρήσεων, των μηχανικών επαγγελματικών σχεδιαστών και των μηχανικών, αλλά και έχουμε έναν μεγάλο αριθμό ομάδων υπαλλήλων και υπηρεσιών εξωτερικού εμπορίου με πολλά έτη εμπειρίας στη μηχανική βιομηχανία. Από την άποψη πελατών ′ s, μπορούμε να αναπτύξουμε και να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό που συναντά τα χαρακτηριστικά των τοπικών χρηστών. Συνεχώς να βελτιώσει τα επίπεδα εξυπηρέτησης, ακούοντας κατά τις απόψεις χρηστών ′, και συνεχίζεται στην παροχή των αναβαθμισμένων προϊόντων και οι λύσεις σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά είναι η αιώνια αποστολή μας.

Co. τεχνικής της Κίνας Tianjin Mikim, ΕΠΕ σχεδιάγραμμα 1 επιχείρησης

Η δύναμη είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας, και η ακεραιότητα είναι το ίδρυμα της ανάπτυξης. Όχι μόνο έχουμε την πρώτης τάξεως ποιότητα, τελειοποιούμε την υπηρεσία, αλλά και έχουμε το σφαιρικό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και την τεχνολογία. Προσκαλούμε ειλικρινά τους νέους και παλαιούς πελάτες για να έρθουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στην επιχείρηση ως φιλοξενουμένους, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για win-win.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τα μηχανήματα Mikim έχουν στηριχτεί μια καλή και υψηλή φήμη στην οικοδόμηση του οικονομικώς πιό αποδοτικού εξοπλισμού μηχανημάτων στην Κίνα. mikim αναγνωρίζεται συνολικά ως εμπειρογνώμονας στην παροχή του κύριου σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της κατασκευής διαδικασίας βιομηχανίας σε ποικίλες μηχανές βιομηχανίας. Οποιου δήποτε απαιτείτε, η επαγγελματική ομάδα των mikim μας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις μηχανές σας για την αίτησή σας. Τα μηχανήματα Mikim έχουν στηριχτεί μια καλή και υψηλή φήμη στην οικοδόμηση του οικονομικώς πιό αποδοτικού εξοπλισμού μηχανημάτων στην Κίνα. mikim αναγνωρίζεται συνολικά ως εμπειρογνώμονας στην παροχή του κύριου σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής και της κατασκευής διαδικασίας βιομηχανίας σε ποικίλες μηχανές βιομηχανίας. Οποιου δήποτε απαιτείτε, η επαγγελματική ομάδα των mikim μας μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις μηχανές σας για την αίτησή σας.

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : MIKIM

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 30000-50000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Website: https://mikimz.en.alibaba.com

Website: https://mkimm.com/